Madrid

Madrid is gelegen in het hart van Spanje en biedt voor eenieder wat wils met zijn mooie plaza’s en een ritme dat gebaseerd is op siësta, tapas in de namiddag en restaurants die pas ‘s avonds na een uur of tien pas echt vollopen.

De hoofdstad van Spanje combineert traditie met vernieuwing, flamenco en typisch Spaanse gerechten met de beste clubs en trendy restaurants. De stad heeft ook een breed aanbod van cultuur met drie van de belangrijkste musea van Spanje: het Prado, Reina Sofia en Thyssen. Vandaar dat Madrid een steeds meer gewenste bestemming voor incentive reizen is.

Het Plaza Mayor vormt met zijn gezellige winkels en cafés een centraal uitgangspunt voor een wandeling door de stad. Dwalend door de straten, geniet je van de ontspannen sfeer. Voor het culturele aspect van het verblijf aan deze prachtige stad mag u het koninklijk paleis en het Prado museum niet overslaan. Natuurlijk is een bezoek aan een voetbalwedstrijd van Real Madrid in het stadion Bernabeu ook een unieke ervaring.

Het nachtleven in Madrid is spreekwoordelijk; hoe dieper in de nacht, des te meer er te beleven valt in de nachtclubs en discotheken. Verder is het Parque del Retiro met de botanische tuinen een aanrader. De tuinen zijn een oase van rust midden in alle verkeersdrukte. Het park zelf maakt een levendige indruk. Overal staan kleine kraampjes. Iets verderop leiden de rustige wandelpaden onder de bomen naar de rozentuin en de prachtige fonteinen. Vaak zijn er artiesten, acrobaten en musici die hun shows opvoeren.

Vanuit Madrid is het niet ver naar de bijzondere stadjes Toledo (schitterende kathedraal), Segovia (het Alcazar) en het ‘El Escorial’, een indrukwekkend bouwwerk dat dienst deed als paleis en klooster tegelijk.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel