Maastricht

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Maastricht

Een stad met en zonder grenzen. Een inspirerende en authentieke omgeving voor het uitvoeren van alle mogelijke aspecten van gastvrijheid in een unieke omgeving. In combinatie met het culturele en culinaire centrum van Maastricht voor vertier en vermaak.

Maastricht, één van de oudste steden van Nederland. Een stad die de tand des tijds uitstekend heeft doorstaan en waar je de specifieke, levendige cultuur proeft die door de eeuwen heen gevormd is door Germaanse en Romaanse invloeden. De hele Maastrichtse binnenstad is tot beschermd stadsgezicht verklaard. De monumentale gebouwen en fraaie woonhuizen vertonen stijlen uit verschillende tijden. Van resten uit de Romeinse tijd tot panden met gevelstenen in de Maasland Renaissancestijl. Die is onder meer zichtbaar in de typische zadeldaken; de ruime zolders werden gebruikt voor voedselopslag tijdens de vele belegeringen. Maar ook vandaag de dag is de architectonische ontwikkeling volop gaande. Ervaar de naadloze overgang van historische bouwwerken en oude gevels naar hedendaagse architectuur en de monumenten van de toekomst.

Het centrum van Maastricht is uiterst compact en overzichtelijk. Grote delen zijn voetgangersgebied en de meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand. De St. Servaasbrug verbindt het oude centrum met het trendy stadsdeel Wyck. En vanuit het aangrenzende Céramique ben je via de ‘Hoeg Brögk’ en het stadspark zo weer terug in het centrum. Doordat je heerlijk kunt slenteren door knusse straatjes zonder de weg kwijt te raken, voel je je in Maastricht altijd op je gemak.

De typische Maastrichtse mentaliteit kenmerkt zich door charme, speelsheid, relativerende humor en levensvreugde. Dit had kunstenaar Mari Andriessen voor ogen toen hij het gelijknamige bronzen beeldje op het pleintje bij de Stokstraat ontwierp. Het parmantige beeldje is in de harten van vele Maastrichtenaren gesloten. Vraag een inwoner van de stad maar eens naar zijn ‘Mestreechter Geis’ en je begrijpt het meteen.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel