Londen

Ben je een cultuurfreak? Theatergek? Sportfan? Shopaholic? Of verzot op lekker eten? Het maakt niet uit, je vindt het allemaal hier in Londen.

De Big Ben, London Eye, St. Pauls Cathedral en niet te vergeten de Tower Bridge. Maar als je de stad echt wilt leren kennen en de sfeer wilt proeven, ontdek het dan ter voet. Zo kom je in de kleinste straatjes en loop je tegen de leukste speciaalzaakjes aan die Londen rijk is.

Als je nou niet zo van wandelen houdt of last van moede voeten hebt pak dan één van de beroemde zwarte taxi’s. Dat is al een ervaring op zich. Het is ook leuk om de vele musea te bezoeken. De meeste zijn gratis hier. Zo loop je gewoon even binnen. Ook ’s avonds is deze wereldstad een hele aantrekkelijke plek. Bewonder de mooi verlichte gebouwen en bruggen. Of ga naar één van de prachtige musicals in West End. Zo’n show mag je echt niet missen!

Maar nog belangrijker ga lekker shoppen. Londen is één van dé winkelsteden ter wereld. In de stad vind je maar liefst 30.000 winkeltjes. Oxford Street is de belangrijkste straat, aan deze laan vind je de mooiste warenhuizen. Wel moet je tegen de drukte kunnen. Het is namelijk niet alleen één van de mooiste winkelstraten, maar ook de drukste van Europa. Wat zo fijn is dat je met de bus, trein of het vliegtuig zo in Londen bent. Dus kom en ontdek de hoofdstad van Engeland en Groot Brittannië.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel