Lissabon

lissabonLissabon is eeuwenlang de bakerplaats geweest van een wereldrijk met ankers in het Verre Oosten, Afrika en Zuid Amerika.

Wellicht komt het hierdoor dat de stad een buiten-Europese sfeer uitademt. De smalle straatjes in de volkswijken waar de bewoners ’s avonds op straat sardientjes grillen, de brede avenues die het rijke verleden weerspiegelen, de weelderige parken en de bonte schakering van mensen maken de stad cosmopolitisch maar intiem.

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, heeft heel wat tegenslagen gekend zoals de aardbeving van 1755 en de grote brand in 1988. Maar Lissabon blijft niet bij de pakken zitten en is steeds weer opgebouwd. Lissabon is allang geen onbekende meer, de Wereldtentoonstelling van 1998 en het Wereldkampioenschap voetbal van 2004 hebben hiertoe hun steentje bijgedragen. Lissabon kreeg daardoor extra opknapbeurten en glinstert nu als nooit tevoren.

Lissabon is ook de stad van de Fado, de zeer weemoedige liederen. Portugal was ook de bakermat van de ontdekkingsreizigers en daar kan je niet omheen in de hoofdstad. Belém is de wijk waar de bekendste bezienswaardigheden staan over deze periode van de Portugese geschiedenis. Lissabon is een stad vol met heuvels. Daardoor zijn er veel ‘miradouros’ of uitzichtpunten en heeft deze stad bijzondere transportmiddelen zoals een eeuwenoude lift en zeer steile straten met tandradsporen. Wil je een historische tramrit dan moet je op tram 28 plaatsnemen.

Daarnaast biedt de stad talloze bezienswaardigheden en een geweldig uitgaansleven voor elke leeftijdsgroep.

Een stad om nooit te vergeten!

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel