Las Vegas

Wanneer je in Las Vegas bent, is de Grand Canyon nog maar drie kwartier vliegen dichtbij. Met het vliegtuig of per helicopter.

Naast het gokken is er in Las Vegas natuurlijk nogal wat te beleven en te genieten. het bruisende nachtleven heeft natuurlijk een enorme aantrekkingskracht. En overdag kun je jouw hart ophalen in de vele winkel- en outletcentra. Op culinair gebied heeft Las Vegas zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bestemming met een keuken van formaat met de beste topkoks en toprestaurants.

Tip: Vision Holidays vliegt als enige rechtsreeks vanaf Las Vegas Airport naar Gran Canyon Airport. Je kunt in een dag op en neer vliegen maar het is ook mogelijk om een complete tour door de Grand Canyon te boeken. Heb je minder tijd dan is het mogelijk om bij zonsopgang of zonsondergand te genieten van een prachtige belevenis met een helicoptervlucht.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel