Mekong cruise

mekong activiteitErvaar de eenvoud en  ook het uitzonderlijke comfort van een cruise over een van de beroemdste rivieren ter wereld. Met fabelachtige landschappen als achtergrond. Wie tijd en moeite neemt om contact te leggen met de lokale bevolking krijgt daar heel veel warmte en genegenheid voor terug.

De rivier Mekong, bijna vijfduizend Mekong-fishingkilometer lang, ontspringt in Tibet en vertakt in Vietnam in een vruchtbare delta met uitgestrekte rijstvelden en plantages. De Mekong rivier is het hart en de ziel van het vasteland van zuidoost Azië. De levensader van het dagelijkse leven voor de bewoners van de diverse landen van Indochina. Op de rivierwegen is het een drukte van belang met ontelbare bootjes die deel uitmaken van de lokale economie.

Een riviercruise is een buitengewone inspirerend middel voor reizigers die op zoek zijn naar de echte identiteit, intimiteit en authentieke leven van de lokale bevolking op en Mekong-Exterior-Viewrondom de waterwegen. Het beleven van het leven op en rond het water in dit deel van de wereld.

Stroomafwaarts cruisen is niet zo ingewikkeld als het lijkt. U vaart over de Mekong rivier langs de twee hoofdsteden, Vientiane in Laos en Phnom Penh in Cambodja.  Na het passeren van Phnom Penh vertakt de rivier in de zuid Vietnamese Mekong delta. Waar de rivier uiteindelijk uitmondt in de Zuid Chinese Zee.

Tijdens de cruise bezoekt en verkent u deze steden en andere belangrijke gebieden langs Mekong-lady-in-boatde rivieroevers en daarbuiten. U maakt kennis met de cultuurverschillen in de verschillende gebieden. U bezoekt drijvende markten, koloniale monumenten, oude tempels. U beleeft de alledag van de bewoners in de rustige vissersdorpen op en aan het water van de rivieren en op de oevers van de eilandjes.

De lengte, de verscheidenheid en het tijdsbestek van de cruise en de excursies zullen afhangen van de reisduur waarin u als reiziger investeert. Een bezoek aan dit gebied staat garant voor een veelheid aan meeslepende en onvergetelijke ervaringen.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel