Kroatië

rovinj 02Kroatië is een land met meer dan 1000 eilanden. Ieder eiland is anders en heeft zijn eigen verhaal en verleden. Van de 1185 eilanden zijn slechts 67 eilanden bewoond. Deze prachtige eilanden en riffen bevinden zich alle in de Adriatische Zee voor de 1777 kilometer lange kust van Kroatië.

Dit mediterraan paradijs is bij uitstek te verkennen per comfortabel motorzijlschip. De perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Elke dag nieuwe bestemmingen, nieuwe bezienswaardigheden en de mooiste baaien en grotten om in te zwemmen. Bovendien vooral te genieten van de zon. En overnachten in de havens van pittoreske plaatsjes.

Het klimaat aan de Adriatische Zee is typisch mediterraans, met milde regenrijke winters en warme droge zomers. De luchttemperatuur wisselt afhankelijk van het gebied. Zo zullen de zomertemperaturen in juli in het noordelijke deel rond de 34°C liggen, terwijl deze in het zuidelijke deel op kunnen lopen tot ca. 38°C . In de winter worden de koudste temperaturen (tot -16°C) gemeten in het gebied aan de noordelijke Adria, terwijl in het zuidelijke deel de -6°C niet wordt overschreden.

Aan boord en de trossen los….

Plaats hierhotelbel uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel