Kiev

Kiev, Oost-Europese stad met allure.

Kiev is de grootste stad van Oekraïne en een van de oudste steden in Oost-Europa. De stad ontstond aan de rivier de Dnjepr, op de handelsroute tussen Scandinavië en Constantinopel. Wanneer Kiev precies is gesticht, is onduidelijk. Tegenwoordig timmert de stad flink aan de weg en beginnen toersiten de stad langzaam maar zeker te ontdekken.

Omdat Kiev voor een derde uit parken en bomen bestaat, wordt het de groene stad genoemd. Onder het Sovjet-communisme en tijdens de tweede Weredoorlog is er veel vernield. Toch is er genoeg te zien in deze stad, die oude architectuur prima combineert met modernisering en zich snel ontwikkelt tot een oost-Europese stad met allure.

Kiev is een van de grootste wetenschappelijke centra in Europa. Er zijn organisaties gevestigd zoals The national Academy of Science en tal van wetenschappelijke instituten.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel