Hongkong

Jaarlijks bezoeken bijna 110.000 Nederlanders Hongkong.

Dit zijn vaak toeristen maar veelal ook ondernemers die de toegangspoort Hongkong gebruiken om zaken te doen in het Chinese achterland. Hongkong is een echte stedelijke metropool maar er is ook veel groen en authentieke Chinese cultuur in de oude binnenstad. Je kunt er zelfs naar toe voor een strandvakantie. Mogelijkheden te over voor een combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. Dat maakt Hongkong uniek voor reizigers die op zoek zijn naar een bijzondere reiservaring.

Vijf eeuwen Chinese geschiedenis met toch een onmiskenbaar Britse sfeer in de stad. Je kunt in Hongkong prima uit de weg in het Engels. Je gaat er tax free shoppen in de enorme winkelcentra. In deze centra maar ook op de vele straatmarkten kun je culinair genieten van het meest overheerlijke Oosterse maaltijden.

Door het subtropische klimaat kun je het hele jaar door naar Hongkong reizen. Er zijn overigens wel seizoenen, maar echt koud wordt het nooit. Al kan het in de winter ook wel eens een graad of tien zijn, dus dat is dan niet het moment voor een strandvakantie. Die periode leent zicht bijvoorbeeld weer voor hiking en wandeltochten in de omringende heuvels.

Ook is de winter ideaal voor een echte citytrip in de oude stad waar je meer leert over de eeuwenoude Chinese cultuur en het ook in Europa tegenwoordig populaire Feng Shui. Deze Oosterse filosofie is erg belangrijk in Hongkong. Niemand zal hier ook maar iets bouwen voordat een Feng Shui Master geraadpleegd is over de juiste stand van een nieuw gebouw.

Het is in Hongkong namelijk het hele jaar door rond zes uur ’s avonds donker en dan begint de stad eigenlijk aan een tweede leven. Dan wordt de stad een grote lichtshow.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel