Golf vakantie

Golfers die er al eens geweest zijn, raken er vaak niet over uitgepraat.
Golfen op Bali
is een ervaring om nooit te vergeten.

Bali, het eiland van de goden, heeft een uitgebreid aanbod van luxe, romantische en trendy hotels en villa’s. Een reis naar dit tropische eiland is een “once in a lifetime” ervaring.

Bali is een snel ontwikkelende golfbestemming. Golfers van over de hele wereld komen er om te spelen op de vijf topbanen die er zijn. De Nirwana Bali Golf Club, aan de zuidwest kust, is ontworpen door Greg Norman. Het is een echt meesterwerk, gelegen tussen rijstvelden en kliffen met dramatisch mooie zeezichten.

De Bali Golf and Country Club biedt de golfer eveneens een prachtige ervaring door de fantastische ligging die garant staat voor drie verschillende natuurlijke omgevingen.

Bij de Bali Handara Kosaido Country Club in de bergachtige omgeving van Bedugul, vlakbij het Bratan meer, golft u bij plezierige temperaturen. Het is hier altijd rond de 16 tot 20 graden.
En de Bali Beach Golfclub. De oudste golfclub op Bali is de 9-holes Bali Beach Golfbaan. Deze baan is onlangs volledig gerenoveerd en biedt uitdaging aan zowel beginnende als gevorderde spelers.

En de nieuwste aanwinst en onlangs gastheer van de Indonesian Open Golf Championship 2009, The New Kuta Golf Course.

Wij verzorgen uw complete arrangement via onze lokale agent. Natuurlijk kunnen wij ook andere golfarrangementen over de hele wereld voor u samenstellen.

Informeer ons over de door u gewenste golfplannen en wij gaan die voor u inrichten.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel