Fly & the city

a320 cockpitFly & the city. U vliegt zelf! Een uniek groepsarrangement….

Beleef de fascinatie van het vliegen. Heeft u altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in de cockpit van een van de meest geavanceerde verkeersvliegtuigen ter wereld? Binnenkort bent u de piloot en bestuurt u een state of the art A320 flight simulator helemaal zelf.  U kiest uit 24.000 luchthavens voor vertrek en aankomst. U vertrekt bijvoorbeeld vanaf de luchthaven Schiphol, u bewondert de neonverlichte Casinostrip van Las Vegas en u landt langs de flatgebouwen van Hong Kong.  Wat een beleving.

Voor uw bedrijfsuitstap of personeelsfeest stellen wij een grandioos arrangement samen. Geheel op maat gemaakt. Inclusief een partner programma voor diegenen die niet willen vliegen. Met alle mogelijke andere activiteiten. Met of zonder overnachting(en). Plaats van handelen is de binnenstad en de omgeving van het Midden Limburgse Roermond.

Roermond, Fly & the City
Een uniek groepsarrangement. Zakelijk entertainment en beleving in combinatie met een seminar, workshop of klantrelatiedag. Als personeelsuitstap of motivatietraining.  Zakelijke programmadelenDesigner Outlet Roermond shoppen in combinatie met cultuur, natuur, ontspannen, winkelen.
Vlieg er eens uit….. Maar nu vliegt u zelf! U bent de piloot in een  A320 flight simulator. Om nooit te vergeten. Wij bieden dit programmadeel aan in samenwerking met onze partner Flitesim Roermond, www.flitesim-roermond.nl  
In het partnerprogramma en totaalarrangement mag winkelen in Roermond niet ontbreken. Als u wilt winkelen bent u in Roermond op de juiste plek. In de binnenstad zijn talloze winkels van vele bekende merken te vinden en op loopafstand kunt u het Designer Outlet Centre vinden.
Verder combineert u een bezoek aan het Designer Outlet met het avondbezoek aan het theater. De programmering biedt voor elk wat wils. U dineert en verblijft voor de overnachting in TheaterHotel De Oranjerie.
In de programmering kunnen nog een heel aantal aantrekkelijke activiteiten worden opgenomen, zoals recreatie of rondvaart op en rond de Maasplassen,  18 holes golf in de directe omgeving, cultuur snuiven in de binnenstad of fietsen in de prachtige Midden Limburgse omgeving door historische dorpskernen. Geheel op maat samen te stellen.

Een uitbreiding van het arrangement in combinatie met een bezoek aan Maastricht is ook een optie.

U Mundu, jouw leven
Leven is beleven

Plaats hier uw ( aan ) vraag:hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel