Emiraten

Verrassende Oosterse welvaart

De Verenigde Arabische Emiraten bestaan uit zeven van oorsprong zelfstandige emiraten, Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah en Fujairah. Deze emiraten hebben zich in een snel tempo ontwikkeld tot een modern en welvarend gebied met een hoge levensstandaard.

Oman, het land van Sinbad de Zeeman, is een land vol verrassingen. U vindt er een fascinerende mengeling van Arabische tradities en de modernste technologie. Qatar is een piepklein land. Als je aan Qatar denkt, denk je aan aardgas en olie. Olie is er goedkoper dan water.

Qatar is voor het grote publiek geen toeristische trekpleister, maar u bent verzekerd van een bijzondere tijd.

Bahrein, ook wel ‘de parel van de Perzische Golf ’, bestaat uit een groep van 33 eilanden, gelegen tussen het schiereiland Qatar en het vasteland van Saoedi-Arabië. Het is de kleinste natie van het Midden-Oosten, met één van de snelst groeiende economieën. Parelduiken was de voornaamste economische activiteit totdat in 1930 olie werd ontdekt.

Wij kunnen u een scala aan mogelijkheden bieden aan maatwerkreizen voor groepen, incentives en exclusieve vakantiereizen op maat . Deze geheel verzorgde reizen zijn vooral afgestemd op cultuur, natuur, sfeer en boeiende bezienswaardigheden. De reizen bestaan meestal uit een verblijf in comfortabele en luxe hotels, een uitdagend excursieprogramma onder begeleiding van deskundige Nederlandssprekende reisleiding en transfers in comfortabele touringcars. Wij helpen u graag op weg om uw reis naar de Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Qatar en Bahrein tot in de details uit te werken.

Sportief
Het altijd zonnige weer maakt de Emiraten en zijn buurlanden Oman, Qatar en Bahrein tot een waar sportparadijs. U vindt er de meest uiteenlopende sportfaciliteiten. Golfen, duiken, snorkelen, zeilen, vissen, (zand)skiën, vliegen, paardrijden, fietsen, autoracen, tennissen, boogschieten. In de Emiraten, Oman, Bahrein en Qatar kan het allemaal.
Zo kunt u zelfs voor een bezoek aan de Grand Prix Formule 1 van Bahrein of Abu Dhabi bij ons terecht. Dubai is een waar golfparadijs, Oman befaamd om haar prachtige duiklocaties en Bahrein heeft bij het autoracecircuit zelfs een heuse ‘Hummer-school’.
Een verrassend uitgebreid aanbod in een al even spectaculaire omgeving. Neem contact met ons op zodat wij de reis voor u kunnen samenstellen die voldoet aan al u sportieve wensen.

Cultuur
De Emiraten bieden veel cultuur. U kunt er diverse oude forten bezichtigen, natuurreservaten bezoeken, moskeeën met traditionele architectuur bewonderen of de bedoeïenenbevolking in de bergen opzoeken. Zakenmensen vinden er luxe hotels met uitgebreide conferentiefaciliteiten, exquise restaurants, recordbrekende architectuur, vele watersportmogelijkheden en prachtige groene golfbanen. Voor shoppers zijn de Emiraten een waar paradijs. U kunt er heerlijk winkelen in de traditionele souks, maar er zijn ook prachtige shopping malls waar alle bekende wereldmerken verkrijgbaar zijn.

Natuur
Het landschap van de Emiraten varieert van eindeloze woestijnen tot ruige berggebieden. U vindt er rustgevende wadi’s, groene oases en prachtige stranden. Er worden vele boeiende excursies georganiseerd, bijvoorbeeld een jeepsafari door de wonderschone wadi’s en oases of heerlijk genieten van een barbecue onder de sterrenhemel.
Oman wordt gekenmerkt door prachtige natuur, adembenemende landschappen, zowel boven als onder water. Machtige bergen in de vele kleurschakeringen verbergen groene oases vol weelderige dadelpalmen en stromende beekjes. Golvende woestijnduinen in gele en rode kleuren.
De rotsachtige eilanden van Bahrein bieden een woestijnachtig aanzien, behalve in het uiterste noorden en noordwesten van het hoofdeiland waar zoetwaterbronnen vruchtbare landbouwgebieden mogelijk maken. Elders bestaat de plantengroei

Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel