Egypte

Genieten van zon en strand aan de Rode Zee, prachtige stukken woestijn ontdekken of een Nijlcruise langs de oudheden van Egypte. Egypte biedt ontzettend veel variatie voor de vakantieganger.

Een rondreis door Egypte staat garant voor een fantastische vakantie. Tijdens uw rondreis geniet u van prachtige natuur, schitterende oudheden en ontdekt u de tempels langs de Nijl.

Altijd al een woestijnsafari willen doen? Voor velen is het een droom, voor velen is het ook iets wat ze nooit zouden doen. Niet iedereen kan de spanning aan. Op pad met de bedoeïenen, slapen onder de sterrenhemel en met een jeep en kameel dwars door de woestijn.

Duiken in Egypte is een ervaring die u niet snel zult vergeten. Eén van Egyptes mooiste schatten ligt echter verborgen onder water. Geen land ter wereld is zowel onder als boven water zo mooi als Egypte. De Rode Zee biedt een ongekende variatie aan verschillende soorten vissen en koralen. Duiken in Egypte is dan ook een ervaring die u niet mag missen.

Golfreizen naar Egypte zijn zeker de moeite waard voor de golfliefhebber. De mooiste en grootste golfbanen ter wereld zijn er te vinden.

Een luxe reis naar Egypte. Lekker luieren in luxe hotels aan het strand of luxe golven in de mooiste resorts naar alle badplaatsen en grote steden in Egypte.

 

Plaats hier uw ( aan ) vraag: Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel