Dublin

Ondanks de omvang van de stad (bijna 1,5 miljoen inwoners) is Dublin een zeer intieme en sfeervolle stad.

Of je nu geïnteresseerd bent in de rijke 18e-eeuwse Georgiaanse Architectuur, graag een wandeling maakt door het Middeleeuwse park St. Stephen’s Green of liever winkelt in één van de met straatartiesten gevulde winkelstraten; met haar vele gezichten is Dublin een zeer geliefde bestemming voor mensen met heel verschillende interesses.

De Ieren zijn gastvrij, vriendelijk en zijn regelmatig in hun gezellige pubs te vinden. Een bezoek aan de Temple Bar District met haar traditionele pubs met live muziek, verhalen en dansen is dan ook een ‘must’ voor iedereen. Vergeet niet dat dit de stad is van het donkere Guinness bier!

Dublin heeft veel gebouwen en monumenten die het bezoeken meer dan waard zijn. Het bekendst zijn Dublin Castle en Trinity College (de oudste universiteit van Ierland, opgericht in 1592). Dublin ligt aan de Oostkust van Ierland. De stad wordt ingesloten door de Wicklow Mountains in het zuiden en de Dublin Bay in het noord-oosten. Dwars door de stad loopt de rivier de Liffey.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel