Dubai

Oase in de woestijn. Dubai is als city trip bestemming een heuse hit aan het worden. Steeds meer mensen ontdekken deze hypermoderne stad, die de hoofdstad is van het gelijknamige emiraat.

Dubai is sinds de ontdekking van grote hoeveelheden olie in de jaren ’60 de snelst groeiende stad ter wereld. Moderniteit troef, maar ook het verleden wordt in ere gehouden. De stad bestaat uit twee delen: het sfeervolle, oude stadsgedeelte met zijn smalle straatjes en gezellige marktjes, en het kosmopolitische en ultramoderne nieuwe gedeelte waar de toeristische topattracties niet op één hand te tellen zijn.

De ‘Parel in de Arabische Golf’ heeft ongelooflijk veel te bieden op het vlak van historischeDUB sites, cultuur, winkelen en woestijnattracties. Dubai is een stad waar alles mogelijk is. De vreemdste projecten worden er gerealiseerd, de woestijn en oceaan worden omgevormd tot luxeoorden van plezier en entertainment. Als je weet dat het enige zevensterren hotel ter wereld zich in deze stad bevindt, dan krijg je wellicht al een vermoeden van het feit dat de sky de limit is in Dubai. Enkele jaren terug werd zelfs een ski-oord in de woestijn aangelegd. Uiteraard zijn dat zaken waarvoor je een fortuin betaalt en gelukkig heeft de stad ook voor minder gefortuneerde heel wat te bieden.

Je kunt er tal van historische bezienswaardigheden bezoeken, de stad telt een aantal betoverende moskeeën en bouwwerken en zoek je even verfrissing, dan ligt het strand slechts op een boogscheut van het drukke
stadsleven. Ook voor winkelfanaten is Dubai een paradijs, de winkels zijn er taksvrij dus je krijgt meer waar voor je geld. Je kan uren slenteren in een van de vele oude souks of opteren voor de trendy shopping centra waar je werkelijk alles vindt wat je maar kan bedenken.

Verder heeft Dubai een rijk culinair aanbod en is het nachtleven ronduit spetterend. Er wordt volop geïnvesteerd om de stad nog aantrekkelijker te maken voor toeristen, dus dat belooft voor de toekomst. Maar wacht vooral niet, want Dubai is nu al een topfavoriet onder de citytrip bestemmingen.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel