De Mekong van alle kanten

InleKalaw-harvest-6Agro toerisme heeft natuurlijk ook een hoog educatief karakter. Een schoon voorbeeld is het leven in en rondom de Mekong. Bezoekers krijgen een compleet beeld van het allerdaagse leven in de hele regio. De Mekong rivier is een levensader die stroomt door Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand en Vietnam. Het leven op en rond het water geeft een beeld van de beproevingen die de lokale bevolking jaar in jaar uit moet doorstaan om in de primaire levensbehoeften kunnen voldoen. Landbouw, veeteelt en visteelt onder de moeilijkste omstandigheden door de invloed van de elementen.

De lokale bevolking zoekt afleiding in festivals die het landelijke leven uitdrukken en actualiseren. Boeren en vissers vieren de intieme seizoensgebonden banden tussen de moesson, de oogst, de maancyclus en boeddhistische overtuigingen. Vriendelijkheid en eenvoud zijn terugkerende thema’s. Want het is een hard leven. De meeste bezoekers worden geïmponeerd door de kracht, veerkracht en de vriendelijkheid uitgebeeld en uitgedragen door hun landelijke gastheren.

En dan het overheerlijke eten. Wees voorbereid op een aantal van de meest sensationele gerechten die u zich kunt voorstellen geserveerd in adembenemende omgeving. Een individuele en begeleide tour door de regio is grensverleggend in uw belevingswereld.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel