Castiglioncello del Trinoro

monteverdiMonteverdi

Binnen een middeleeuws gehucht met uitzicht op het historische Val d’Orcia in de provincie Siena, bevindt zich een locatie die uniek is in zowel natuurlijke schoonheid en de nabijheid van de grootste culturele erfgoed die Italië rijk is.

Monteverdi is een toevluchtsoord voor diegenen die tot volledige rust en bezinning willen komen. Het dorpje Gastiglioncello del Trinoro ligt op een middeleeuwse heuveltop midden in het mysterieuze, rustige en prachtige landschap van Toscane. De groene bergen, een diep dal en een omhullend gevoel van vrede die ouder zijn dan geschiedenis. Een plaats van overweldigende natuurlijke schoonheid.

Dit levende stenen dorp, gebouwd in de 12e eeuw, combineert als geen ander gebied in de wereld, een prachtige natuurlijke omgeving met een onvergelijkbaar rijke geschiedenis van kunst, cultuur en nog veel meer.

Op korte rijafstand van Monteverdi liggen de de meeste gerenommeerde Toscaanse heuvel steden: Siena, Montepulciano, Orvieto en Pienza, om slechts een paar te noemen. Grotere steden zoals Florence en Rome liggen ook binnen bereik.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel