Buenos Aires

Het is echter niet alleen maar natuur wat Argentinië te bieden heeft. Zo heeft het land met Buenos Aires één van de mooiste en meest bruisende steden van Zuid-Amerika binnen haar grenzen.

Deze wereldstad, die ook wel “het Parijs van het zuiden” wordt genoemd heeft een rijke historie en een nauwe verwevenheid met de passievolle dans de tango. De meeste inwoners van de stad zijn nakomelingen van immigranten uit Europa. We weten dat hier de tango is ontstaan.

Ook weten we dat dit de stad is van de grote schrijver Jorge Luis Borges. We kennen de Dwaze Moeders van het Plaza de Mayo die protesteren tegen de spoorloze verdwijning van hun dierbaren ten tijde van de Videla-dictatuur eind jaren zeventig/begin jaren tachtig.

De grillige, maar uiterst begaafde voetballer Maradonna is hier opgegroeid, dat weet iedereen. En sinds het succes van de gelijknamige musical weet ook iedereen wie Evita Peron was. Tenslotte zijn er natuurlijk nog de Argentijnen zelf, misschien wel één van de belangrijkste redenen om naar Argentinië af te reizen. De Argentijnen zijn namelijk een trots volk dat het leven vol passie leeft; het dansen van de tango, het genieten van de prachtige Argentijnse wijnen, het prepareren van een paradillo vol met mals Argentijns vlees en het meeleven met hun favoriete voetbalteam, alles doen de Argentijnen vol passie.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel