Bratislava

De hoofdstad van Slowakije, Bratislava, is met zijn 450.000 inwoners tevens de grootste stad van het land. Behalve Košice, dat er ongeveer de helft telt, zijn er verder geen echt grote steden in het land.

Bratislava dat ligt bij het drielandenpunt dat wordt gevormd door Slowakije, Oostenrijk en Hongarije. De stad behoorde met enkele tussenpozen meer dan duizend jaar bij het koninkrijk Hongarije en droeg toen de naam Pozsony. Pas in 1918 kreeg het zijn huidige naam Bratislava.

De Hongaarse invloed valt duidelijk vast te stellen in de architectuur van de stad. Een fraai voorbeeld daarvan is het Grassalkovich Paleis, dat nu fungeert als residentie van de Slowaakse president. Het wemelt in Bratislava overigens van de fraaie gebouwen, dus de cultuurliefhebbers komen in deze stad ruimschoots aan hun trekken. Dat geldt ook voor de gourmands, de stad beschikt over een groot aantal restaurants, waarvan enkele zelfs tot de absolute top behoren.

Bratislava is bij uitstek geschikt voor het houden van een congres of incentive. In de laatste jaren zijn er diverse nieuwe hotels gebouwd of oude werden grondig gerenoveerd. De hotels die J&B heeft uitgekozen zijn alle volledig toegerust voor een incentive, zowel van kleine als van grotere omvang.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel