Berlijn

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor elke smaak en iedere beurs stellen we een (groeps)reis naar Berlijn samen die u zeker zal bevallen!

Berlijn is een stad die het qua levendigheid op kan nemen tegen Londen of Parijs. Door zijn oostelijke ligging en 50 jaar Russische invloed heeft het cultureel en culinair veel Oost Europese trekjes, wat de stad extra boeiend maakt. Ook het Pruisische verleden draagt de stad met trots met zich mee. De historische gebouwen aan Unter den Linden getuigen van dat rijke verleden. Het moderne en architectonisch interessante Potsdammerplatz en de vernieuwde Reichstag tonen u hoe de Berlijners nu hun geschiedenis schrijven. Uit de vele musea valt moeilijk te kiezen.

Naast alle cultuur is Berlijn vooral een heel gezellige stad waar het goed winkelen is maar waar je ook goed en voordelig kunt eten en tot laat in de nacht uit kunt gaan in de vele gezellige kroegen en theaters. Door het uitgebreide openbaar vervoersnet kunt de stad en zijn omgeving ook heel goed zelf verkennen. Zo kunt u per trein heel eenvoudig in Potsdam komen alwaar een bezoek aan Slot Sanssouci u in romantische sferen zal brengen.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel