Belgrado

Het belgradobeste uitgangsleven van de Balkan.

Belgrado is een kruispunt van oost en west. Belgrado staat garant voor een fascinerende mix van architectuur, cultuur en gastronomie. Een stad met enerzijds een donker verleden en anderzijds een modern heden waar hard wordt gewerkt aan een ambitieuze toekomst.

De stad was een grote metropool in het oude Joegoslavië. Na het tijdperk van het communisme spelen diverse burgeroorlogen een grote rol in Servië. Belgrado ligt in het noorden van Servië en is gevestigd aan de rivieren Donau en Sava. De Balkanstad heeft een landklimaat met warme zomers en koude winters.

De stad zelf bestaat al meer dan 2000 jaar en is al meer dan 600 jaar de hoofdstad van Servië. Belgrado heeft dan ook een rijke geschiedenis en dat zie je dagelijks terug in het straatbeeld. Veel historische gebouwen en parken zijn een hedendaagse hoogtepunten en bezienswaardigheden. Een vergezicht vanaf Fort van Begrado geeft dan ook een compleet beeld van en over de stad.

De inwoners van Belgrado zijn zeer gastvrij, spreken over het algemeen goed Engels en zijn Westers georiënteerd. De stad heeft 2 miljoen inwoners en kan het beste in het voor- en naseizoen worden bezocht. De bezienswaardigheden zijn eenvoudig te voet of per openbaar vervoer bereikbaar. De stad heeft het beste uitgangsleven van de Balkan.

Belgrado is een ( nog ) veelal onontdekte stad. Desalniettemin is het een geweldige bestemming !

Wordt dit uw eerst volgende bestemming? Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel