Barcelona

barcelona 163aBarcelona is een stad waar iedereen ruimschoots aan zijn trekken komt: liefhebbers van kunst, cultuur, mode, winkelen, lekker eten…Voor elk wat wils in Barcelona!

Een kosmopolitische stad met cultuur, architectuur, innovatie, strand en lekker eten. Dat is Barcelona. Een perfecte plek voor uw incentive reizen, meetings en evenementen die een moderne en innovatieve sfeer vereisen. Barcelona is een stad van constante verandering, waar altijd nieuwe projecten in ontwikkeling zijn. De stad heeft altijd iets nieuws om je te laten zien. Barcelona leeft en straalt!

Het hart van de stad is de Plaza Cataluña. Van daaruit loopt u over de bekende Ramblas naar de haven of richting de ‘Ensanche’ met brede boulevards en statige, eind 19e-eeuwse, huizen. Het Parque de la Ciudadela is ideaal om even rustig te wandelen of uit te rusten buiten het drukke stadsgewoel. U kunt de stad bezichtigen per bus, mountainbike, step of per blitse segway!

Barcelona is één van de weinige Europese steden met meer dan vier kilometer strand en is niet alleen een door toeristen veel bezochte stad. Met haar goede hotels, congrescentra en expositieruimten is de stad ook uitstekend uitgerust om de zakelijke bezoeker te ontvangen. Uiteraard is Barcelona ook de perfecte aanvlieghaven voor andere bekende badplaatsen aan de Costa Brava. Denk bijvoorbeeld aan Tossa de Mar en Lloret de Mar. 35 kilometer ten zuiden van Barcelona vindt u Sitges, de witte stad, beroemd vanwege de uitgebreide carnavalfestiviteiten en de levenslustige atmosfeer. De bezienswaardige wijngebieden van Penedés, de basis van vele bekende bodegas, liggen even ten westen van de stad. En wist u dat Barcelona slechts 150 kilometer verwijderd ligt van de Pyreneeën?

Enkele leuke tips; een fietstour onder leiding van een Nederlands sprekende gids, een kookworkshop waarbij u zelf de ingrediënten op de markt koopt, een GPS tour of een tapaswandeling.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel