Avontuur en natuur

Natuurlijk mooiste met een tikje adrealine.

Sommige delen van de wereld zijn een paradijs voor avonturiers. Denkt u maar eens aan de hoogste bungee jump ter wereld, “ cage diving “ met witte haaien en krokodillen, rafting op een onstuimige rivier , zandsurfen in de duinen, quad biken, “ mountain boarden “ , ballon varen, parachute springen, diepzee vissen en nog veel meer. Ook uw hart gaat vanzelf sneller kloppen. Adrenaline kicken…

Wij laten u tijdens een ontdekkingstocht kennismaken met een veelheid aan avontuurlijke hoogtepunten. U gaat de dingen doen waarvan u altijd al gedroomd heeft.
Jullie gaan op zoek naar de ongerepte natuur. Het ultieme bewijs van de schepping en het onstaan van de aarde. Hoe de schepper het allemaal gedacht en gewild heeft. In delen van de wereld zijn er bestemmingen te vinden die ons voorstellingsvermogen ver te boven gaan. In schoonheid en authenticiteit.

Deze plaatsen zijn bij uitstek geschikt om te ontdekken, te beleven en om er uitgebreid van te genieten. Avontuur en natuur. Op ontdekkingsreis in een nieuwe wereld. Met of zonder gids. Op weg naar de meest ontoegankelijke plekken van moeder aarde.

Informeer ons over uw plannen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij gaan u een geweldige kick bezorgen.

U Mundu, jouw wereld. Niet zoeken maar vragen.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel