Athene

Athene is de grootste stad van Griekenland. Met meer dan 4 miljoen inwoners woont hier bijna 50% van de Griekse bevolking. Het is de stad van de archeologische schatten zoals het Parthenon en het Dionysus amfitheater op de Acropolis, de oude Agora en de tempel Theseion. De stad van de kloosters, de smalle straatjes en de prachtige uitzichten.

Vanuit Athene zijn mooie en interessante uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de Peloponnesos en Delfi. In augustus 2004 was Athene het centrum van de wereld dankzij de Olympische Spelen. De stad heeft hiervoor een geweldige facelift ondergaan en is een bezoek nog meer waard geworden. Athene heet u van harte welkom!

Enkele leuke tips: een gezellig diner met live muziek in de Plaka (dé uitgaanswijk van Athene), een dagtocht per boot vanaf Pireaus of een fietstocht door het onbekende Athene.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel