Andalusië

CordobaAlhambra, Mezquita, Albaicin.

Cordoba, een historische stad, klein en mooi met haar bloemrijke patio’s, zeer vriendelijke mensen, de Joodse wijk en de beroemde moskee, waar christelijke en Arabische elementen elkaar ontmoeten. De stad biedt een gezellige Spaanse sfeer met cultuur en lekker eten, perfect voor incentive reizen met een familiaire touch. Cordoba ligt op 150 km van Sevilla. De twee steden zijn perfect te combineren voor een bezoek.

Eeuwenlange overheersing lieten hun sporen achter. Cordoba groeide uit tot het centrum van de handel , wetenschap en kunst. De stad had de beste universiteit ter wereld. En de Romeinse brug over de Guadalquivir wordt ook wel het vroeg-middeleeuws equivalent van de Brooklyn Bridge genoemd. In 300 jaar werd Cordoba getransformeerd van  onbeduidend dorp tot belangrijste stad op aarde. Anno 2010 ervaar  je nog steeds de Arabische invloeden in deze oergezellige omgeving met zijn bomvolle terrasjes en restaurantjes en barretjes.

Tips:
er is geen streek zo goed bereikbaar als Andalusië. Vluchten zijn mogelijk vanaf bijna alle luchthavens in Nederland en de grensstreek. Dankzij het grote aanbod zijn vluchten, vooral buiten de vakantieperiodes, tegen heel scherpe prijzen te boeken.
– Granada en Cordoba bieden een veelvoud aan pensions, middenklasse- en luxeklasse hotels.
– Andalusië kan zelfs hartje winter aangenaam zijn. Mijd echter de snikhete zomermaanden juli en augustus. De meest aantrekkelijke reismaanden zijn april, mei, september en oktober
– Wie de kust wil zien zoals die er eeuwenlang heeft uitgezien gaat naar het Nationaal Park Cabo de Gato; La Isleta del Moro is een vissersgehucht uit de Moorse tijd.

Andalusië biedt ongekende mogelijkheden voor een minitrip. Of voor een volledig georganiseerde groepsreis. Laat u informeren over een breed scala aan opties en mogelijkheden.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel