Singapore

De stadsstaat Singapore is in economisch opzicht één van de belangrijkste steden in de regio Zuidoost-Azië.

Het hoge welvaartsniveau wordt mede door strenge regels en een strakke controle op de naleving hiervan in stand gehouden. Vanwege de belangrijke zakelijke positie van de stad zijn er redelijk wat buitenlandse bedrijven in Singapore gevestigd, waardoor er duizenden expats in Singapore wonen en werken.

Singapore behoort dan ook tot de populairste steden voor buitenlandse werknemers om tijdelijk gestationeerd te worden. Je moet er daarom zeker niet van staan te kijken als je op een terras zit te eten en redelijk wat Nederlanders om je heen hoort. Vooral de terrassen op Boat Quay en Clarke Quay zijn populair onder Nederlandse expats en een geliefd plekje op bezoekende familieleden en vrienden mee naartoe te nemen.

De manier waarop alles gestructureerd is in Singapore maakt de stad een voorbeeld voor de rest van de regio. Binnen enkele tientallen jaren heeft men van Singapore één van de modernste, meest welvarende en modernste steden ter wereld gemaakt. Een prestatie waar men dan ook erg trots op is.

Wie Singapore wil bezoeken heeft minimaal twee tot drie dagen nodige om de stad echt te ervaren. Eén dag voor het centrale deel rondom de Singapore River, één dag voor de wijken Little India en Chinatown en eventueel nog een dag voor Sentosa Island, vooral als je met kinderen reist.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel