Sint Petersburg

Sint Petersburg werd drie eeuwen geleden gesticht door peter de Grote en het blijft het culturele centrum van Rusland.  Deze prachtige stad is gebouwd op 42 eilanden en is de rijkste stad van Rusland op cultureel gebied.

Deze stad ademt een gemixte lucht van cultuur, kunst en historie. Overal waar je gaat, word je geconfronteerd met de rijke geschiedenis van de stad en haar enorme rijkdom aan cultuur, kunst en architectuur. Een walhalla voor een culturele ontdekkingstocht. Het welbekende Hermitage museum is hier gehuisvest als ook het Staatsmuseum met een bijzondere verzameling ikonen en diverse schitterende paleizen.

Deze stad laat zich het beste ontdekken te voet, met de metro en per boot. De diverse opties laten elk een andere kant van Sint-Petersburg zien. Een leuke manier om Sint Petersburg te leren kennen is een boottocht te maken door de kanalen van de stad. Vanaf het water krijg je op een rustige manier in korte tijd een prima beeld van de stad, de historie en de architectonische hoogstandjes.

Breng een bezoek aan de grote openluchtmarkt Verniisazj, aan de souvenirmarkten en aan de Koeznetsjni markt, een van de grootste boerenmarkten van de stad. Iedere plek heeft een eigen verhaal. Taltijke belangrijke momenten in de geschiedenis hebben hun oorsprong in deze stad, zoals bijvoorbeeld de tot stand koming van de Sovjet Unie in 1917 op het Palace Square.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel