Porsche Circuit Experience

MBP-Bastiaans-02 kleinAdrenaline kick en Teambuilding

Bezorg uw medewerkers, partners of klanten een onvergetelijke dag met de Porsche Circuit Experience. Neem plaats achter het stuur van de Porsche’s 911 en scheur over het F1-circuit van Francorchamps, het spectaculaire Circuit Zolder of het heuvelachtige Circuit Park Zandvoort. Tem de paardenkrachten van deze volbloed en ervaar de ongeëvenaarde rijeigenschappen van deze legendarische sportwagen.

De Porsche’ s zijn voorzien van rol kooi, raceonderstel, race remsysteem incl. ABS en “flipper” aan het stuur om te schakelen. Uiteraard allemaal onder de deskundige begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Motiveer uw personeel op een originele manier.

Teambuilding en target setting op een gezellige manier? Omdat uw medewerkers en de manier waarop zij samenwerken de sterkte van uw bedrijf bepalen. Op naar een nog betere samenwerking in de toekomst. Met en voor elkaar. Wij geven u teambuilding ideeën waar jong en oud enthousiast van worden. Vaak met een vleugje competitie. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een advies en arrangement op maat.

 

Plaats hier uw ( aan ) vraag:World_Map


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel