Phu Quoc

phuquocstrand14Phu Quoc, the diamant island. Where nature and paradise come together.

Het eiland Phu Quoc  is nog onbekend bij het grote publiek. Phu Quoc ligt ongeveer 45 kilometer ten zuiden van het vasteland van Vietnam. Grote delen van het eiland lijken leeg, verlaten en vooral ongerept.

Tientallen kilometers tropisch strand met slechts hier en daar een visser die zijn brood moet verdienen van de overvloedige rijkdommen die de omringende zee biedt. Kraakhelder water, witte stranden met palmbomen. Een tropisch regenwoud in het binnenland met heuse watervallen in het regenseizoen. Minuscule ( vissers )dorpjes en een bedrijvige hoofdstad waar de geproduceerde koopwaar verhandeld wordt.

Phu Quoc is een geweldige plek. De gemiddelde temperatuur is er 27 graden en een briesje vanuit de zee zorgt voor een aangename verkoeling. De westkust heeft kilometers lange goudgele palmenstranden, aan de oostkust zijn de zandstranden bijna oogverblindend wit.

Een rondreis door Indochina is perfect te combineren met een afsluitend verblijf op het eiland Phu Quoc. Plak een aantal dagen strandvakantie op dit eiland vast aan een vermoeiende rondreis door een van de landen van Indochina en u vliegt heerlijk uitgerust en ontspannen weer naar huis.

Phu Quoc  is een paradijs voor uw breakaway.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.