Oslo

_DSC4701Oslo is de grootste en hoofdstad van Noorwegen met nog geen 600.000 inwoners en gelegen in het zuidoosten van Noorwegen.

Ondanks het, voor Europese begrippen, lage inwonertal voor een hoofdstad is de stad vrij groot van omvang door de vele parken en open gebieden.

Een stedentrip naar Oslo is zeker aan te raden en door de geringe vluchttijd van ongeveer anderhalf uur vliegen vanaf Amsterdam goed bereikbaar. Scandinavian Airlines heeft dagelijkse vluchten naar Oslo vanaf Amsterdam en met het openbaar vervoer ben je daarna zo in hartje centrum. Hierna kun je eindeloos shoppen in bijvoorbeeld de Karl Johans Gate, de belangrijkste winkelstraat van Oslo. Hier zijn alle grote winkelketens te vinden.

De stad Oslo heeft voor toeristen een groot aantal musea en galerieën in petto, meer dan 50 in totaal. De meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van de stad. Het Koninklijk paleis dat begin 1900 is gebouwd moet u zeker gezien hebben, niet alleen vanwege de bouwstijl maar hier is de huidige koning van Noorwegen nog steeds woonachtig. In het Stortinggebouw komt het parlement van Noorwegen bij elkaar om te vergaderen en ook het Nationaal Theater moet u niet voorbij laten gaan. Een bezoek aan Oslo is niet compleet zonder een bezoek aan het vikingschipmuseum of het historisch museum. Wie nog meer musea wil zien doet er goed aan om het schiereiland Bygdøy te bezoeken. Dit ligt ten westen van de binnenstad van Oslo waar zich ook de populairste stranden bevinden.

Het klimaat in Oslo is vergelijkbaar met dat in Nederland al moet je er rekening mee houden dat het er enkele graden kouder is. Zo komt de temperatuur in de zomermaanden niet ver boven de 14 graden en is het ’s winters in Oslo net onder het vriespunt.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.