Onvergetelijke ervaring

sardinie 01Door uw eigen inbreng wordt uw event, groepsreis of incentive uniek en onvergetelijk. Onze rol is inspireren, adviseren en organiseren. En bovenal creatief zijn en u  verrassen.

Samen met u stellen wij een maatwerk arrangement samen. Van idee tot uitvoering. Van A tot Z en  tot in de puntjes georganiseerd.

Met bestemmingen over de hele wereld. Ver weg of dichter bij huis. Met vertrek en aankomst op elke beschikbare luchthaven in de buurt. Op de voorkeur datums die u het beste uitkomen. U kunt het zo gek niet bedenken.

Ter plekke heeft u nog de keuze vrijheid om, indien mogelijk, het programma in overleg te wijzigen.

Onze ervaren reisleiding dient als katalysator voor interactie en actie.

U Mundu, jouw wereld.
The best Travel ExperiencesWorld_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.