Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over tips en aanraders m.b.t. exclusieve maatwerkreizen, groep- & incentive reizen en over event arrangementen, schrijft u dan in voor onze nieuwsbrief en eventuele nieuwsflits door het ingeven van uw e-mail adres en het bevestigen middels het indrukken van de menuknop in het vak hiernaast.
De door u verstrekte persoonsgegevens gebruiken wij om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over onze producten en diensten.

captcha

 

World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.