Ontdek jouw wereld

Wij gaan u helpen met het ontdekken van  reisinspiraties en belevingswereld. U wordt de architect van uw eigen reis. Op deze site kunt u inspiraties opdoen voor een belevingswereld en reisbestemming die u wenst te ontdekken.

Stel aan de hand van deze inspiraties een wensenpakket samen dat wij gaan gebruiken voor advisering van één of meerdere reisarrangementen op maat. Geheel conform uw wensen. Voor een individuele reis, een familietrip of voor een georganiseerde groep- of incentivereis. Of voor een event dat u wenst te organiseren. Die gegevens zijn voor ons de uitgangspunten om samen met onze lokale agent een maatwerk arrangement voor u uit te werken.

De één wordt blij van een oogverblindend wit strand. De ander van bergen beklimmen, raften of juist andere culturen ontdekken. Hoe ziet jouw belevingswereld er uit? Wij helpen die te ontdekken! Beleven is leven.

U Mundu, jouw wereld.
World_MapThe best Travel Xxperiences

 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.