Music & City

Festspielhaus Baden-Baden_free-for-useIn Baden-Baden ligt het grootste operahuis van Duitsland. Een stad die muzikale geschiedenis ademt. Gelegen in het hart van het Zwarte woud.

Tijdens onze Music & City arrangementen maakt u kennis met muziek van het allerhoogste niveau. In het Festspielhaus vinden elk jaar vier festivals plaats met nieuwe operaproducties. In het operahuis, met 2500 zitplaatsen,  wordt een breed scala aan uitvoeringen van wereldklasse gepresenteerd, opera, concert, ballet, jazz en pop. Ongeveer 140 uitvoeringen per jaar.

Baden-Baden heeft een goed bewaard historisch stadscentrum dat dateert uit de 18e enBaden-Baden_Stadtansicht_klein 19e eeuw. De stad ligt midden in de vrije natuur van het Zwarte Woud en in het hart van de culturele regio van het Boven-Rijndal, waar de grenzen van zuid Duitsland, oost Frankrijk en noord Zwitserland samenkomen. Op steenworp afstand ligt de Elzas, de wereldberoemde Franse wijnregio, te bezoeken voor wijnproeverijen en rondleidingen door de wijnkelders.

U wordt op maat verwend. Meerdaagse arrangementen, door ons samengesteld, naar een stad met een rijke muzikale geschiedenis. Met een scala aan muzikale uitvoeringen en hoogtepunten van wereldklasse. Met verder een gevarieerd programma vanFestspielhaus-Baden-Baden_outside_Eastside_c_Myrzik_und_Jarisch sociale en culturele activiteiten en bijzondere traktaties. Met passende hotel accommodatie en voorzien van culinaire hoogtepunten, locale cuisine, rustieke wijntavernes, Reblanc restaurants en cafés.

Beleef en ervaar het Baden-Baden van Johannes Brahms, Clara Schumann, Hector Berlioz, Frans Liszt, Johann Strauss, Kurt Weil en Pierre Boulez.

Muziek arrangementen in en op maat…..

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.