Multitask Events

ECI 01Wij bieden u een compleet en gevarieerd podium om uw event tot een onvergetelijke happening te maken.

Uw privacy is erg belangrijk. Een ‘eigen’  podium voor uw bijeenkomst, of evenement? Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een complete  accommodatie exclusief te reserveren! Of het nu gaat om een congres, personeelsfeest of meerdaags evenement, de accommodatie met alle mogelijke faciliteiten staat volledig tot uw beschikking.

Een theater, een popzaal, filmzalen, expositieruimten, cursuslokalen en een horecagelegenheid. Een spannende combinatie van historische elementen in combinatie met hypermoderne faciliteiten maken de locatie en accommodatie geschikt voor al uw (zakelijke) bijeenkomsten, zoals vergaderingen, seminars, productpresentaties en personeelsfeesten. Met mogelijkheden voor groepen tot 1200 personen.

Wij u bieden u een all-in arrangement waarbij uw zakelijke bijeenkomst of evenement tot in de puntjes door ons wordt georganiseerd.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.