Mode & City

milaan02Italië is het land waar fare la bella figura centraal staat. Een heel aantal steden in Italië zijn een waar paradijs voor iedere liefhebber van mode en winkelen.

Tijdens onze Mode & City  arrangementen maak je , samen met onze modestylist, kennis met alle grote Italiaanse namen in de modewereld. We verkennen en bezoeken de modewijken in bijvoorbeeld Milaan, Venetië, Florence of Rome. Maar we gaan natuurlijk verder dan alleen maar etalages kijken!

Zeg je shoppen, dan bedoel je Milaan. Dé modestad en het winkel walhalla bij uitstek. milaanTwee keer per jaar is Milaan het mekka van de mode waar aansprekende ontwerpers hun collecties voor het nieuwe seizoen presenteren. Beroemde Italiaanse ontwerpers hebben hier een plekje.

Wie niet de weg weet in Milaan modestad kan er behoorlijk verloren bijlopen in deze  gigantisch grote stad. Natuurlijk bezoeken wij de hoogtepunten van de stad. Zoals die er zijn met de Duomo, het Castello Sforzesco, “Het laatste Avondmaal” van Da Vinci in de kerk van Santa Maria delle Grazie.

Maar wij gaan vervolgens we weer snel over tot de orde van de dag. Waarvoor je gekbolognaomen bent en waar Milaan voor gemaakt lijkt te zijn… winkelen en warenhuizen! Valentino, Gucci, Armani, Cartier, Prada, Chanel, Versace…

Milaan staat verder ook voor genieten van de culinaire hoogstandjes, gezellige straatjes en pleintjes en een bruisend uitgaansleven. Beleven en proeven van de bijzondere Italiaanse levensstijl.

Het wordt op alle gebied passen en meten ….

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.