Met de hele familie op reis

sardinie00Meer generatie reizen. Met de hele familie op reis. De jaarlijkse bijtank-vakantie met familie en/of vrienden. Dat wordt een nieuwe trend.

Kleinkinderen, ouders en grootouders. Of mogelijk gaan neefjes en nichtjes, ooms en tantes ook mee. En misschien zelfs een aantal vriendjes of vriendinnetjes. De jongeren kiezen de bestemming, de reislustige ouderen trekken veelal de portemonnee!

Deze bijzondere reiswijze compenseert het gebrek aan tijd voor elkaar gedurende het jaar. Dat wordt ruimschoots goedgemaakt tijdens een meerdaags samenzijn op een inspirerende bestemming. Op deze manier kunnen alle familieleden op bestemming tijd met elkaar doorbrengen maar vooral ook op zoek naar hoogtepunten in individueel bezoeken en beleven.

Opa wil vissen met de kleinzoons. De opgroeiende kinderen willen samen naar een pretpark of andersoortige spannende activiteiten beleven in de buurt. Misschien willen wij samen druiven of olijven plukken op de boerderij. Ook kunnen wij samen naar de lokale markt om streekproducten te kopen die we gaan gebruiken om samen tijdens een kookworkshop de lekkerste gerechten voor het avonddiner klaar te maken.

In de zuidelijke landen rondom de Middellandse Zee zijn schitterende locaties, accommodaties en bestemmingen te vinden voor dit soort meer generatie reizen. In een heel aantal maanden van het jaar is het er prima weer voor gezamenlijke buitenactiviteiten en voor gezellig buiten samenzijn in de avonduren. De bestemmingen zijn vaak goed en snel bereikbaar met luchthavens in de buurt.

Maak van een familie uitstap een onvergetelijk feest. All-inclusive beleven en genieten dat is het idee!

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.