Meeting & City

maak van een doelst...Wij zoeken en boeken voor u de beste vergaderlocatie, waar dan ook ter wereld!

Wij maken gebruik van ons internationale netwerk, ook in uw voordeel. Wij zoeken een perfecte vergaderlocatie om uw vergaderingen, congressen, team-buildings- en andere bijeenkomsten te plannen. Volledig gefaciliteerd met hulpmiddelen, accommodatie en  verblijf. Compleets met vlucht, transfers of huurauto. Voor al uw deelnemers. Eventueel gecombineerd met partnerprogramma’s.  Wij selecteren uit meer dan 100.000 vergaderlocaties wereldvergaderenwijd.

Verder maken wij het mogelijk om zicht en grip te krijgen op de werkelijke kosten die uw onderneming maakt voor deze externe bijeenkomsten. Wij sparen kosten door onze onderhandelingspositie door het gebruik van preferred partners. Door managementrapportages maken wij de kosten transparant en inzichtelijk.

Maak van een doelstelling een bestemming!


Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.