Meergeneratiereizen

sardinie00Met de hele familie op reis. Kleinkinderen, ouders en grootouders. Of mogelijk gaan neefjes en nichtjes, ooms en tantes ook mee. Of misschien een aantal vriendjes of vriendinnetjes.

De jongeren kiezen de bestemming, de reislustige ouderen trekken veelal de portemonnee!

Deze bijzondere reiswijze compenseert het gebrek aan tijd voor elkaar gedurende het jaar voor elkaar in deze hectische tijden. Op deze manier kunnen alle familieleden op bestemming tijd met elkaar doorbrengen maar zeker ook op zoek naar hoogtepunten in individueel bezoeken en beleven.

Maak van een familie uitstap een onvergetelijk feest. All-inclusive beleven en genieten dat is het idee!

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.