Malta

16Spectaculair… veilig… vreedzaam… vriendelijk… uitbundig… excentriek… historisch… modern .

Al deze superlatieven zijn  van toepassing op Malta.  De Maltese eilanden zijn een legpuzzel van fascinerende plekken, een mengeling  van modern met oud, van romantisch met de frivool, een opeenstapeling  van spannende bezienswaardigheden. Geplaveide straatjes, prachtige gevels, elegante architectuur, uitzonderlijke conferentiegelegenheden, grote winkelcentra, prachtige stranden en een relaxte café cultuur. Allemaal verpakt in deze rustige archipel van 316 vierkante kilometer.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren  voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
Transfers van en naar de luchthaven
Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
Ontspanning ter vrije besteding
Lunches, diners, recepties, party’s
Reisbegeleiding met een lokale gids/host
24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.