Malediven

Malediven. 21 10.29” The sunny side of live “. Exotische dromen worden werkelijkheid.

Oogverblindende stranden, wuivende palmen en een helderblauwe zee. Dit eilandenrijk doet u duizelen van de mogelijkheden en variaties aan bestemmingen die wij kunnen bieden op de Malediven. Van het meest luxueuze verblijf enerzijds tot het andere uiterste, een geheel met avontuurlijke activiteiten gevuld verblijf.

Elk resort is een eiland op zichzelf en ademt unieke atmosfeer en ambiance. De inrichting en meubilair zijn exotisch en tropisch. In totale rust voorzien van moderne faciliteiten. Er zijn momenteel 87 resort eilanden op de Maladiven.

De Malediven zijn een van de beste duikbestemmingen ter wereld. Voor duikers biedt de onderwaterwereld fraaie koraalriffen met een enorm scala bont gekleurde fauna.

Beloon uzelf met een fitness break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Combineer uw zakenreis met een welverdiende break. 

De Malediven zijn een paradijs voor uw breakaway.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.