Magerøya

_DSC5890 01Noorwegen is het land bij uitstek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Om jezelf en/of jouw bedrijf in alle rust te laten bezinnen over de toekomst.

Magerøya ligt aan de westkust van Midden-Noorwegen, ongeveer ter hoogte van Trondheim en is onder andere een zeer populaire rustplaats voor zeilboten. Het is een heuvelachtig groen eiland, met een rijke flora en fauna, een verscheidenheid aan wandeltracks, gemaakt door de wilde schapen en herten. Eenmaal de top beklommen wordt men getrakteerd op schitterende vergezichten over de fjorden en de vele kleine eilandjes die de kust van Noorwegen rijk is en wordt men regelmatig verrast door overvliegende zeearenden. Als tegenwicht voor de drukte en stress van het dagelijks leven is deze plek een welkome verademing.

In vroegere tijden was het hoofdgebouw, gebouwd in 1684, een soort restaurant en een veilige plek om te slapen. De plaats is vol geschiedenis en kent vele verhalen. Er is een museum met een gedetailleerde uiteenzetting over de visserij en hoe de mensen in die tijd leefden en werkten.

Tegenwoordig is het een kleinschalig hotel, een ‘Gjestgiveri ‘waar men kan overnachten in een authentieke omgeving en waar men een kop koffie met zelfgemaakte cake, een goede traditionele maaltijd met een koud biertje of een goed glas wijn kan nuttigen. Het hotel is zeer geschikt voor meetings, teambuilding, groepen en families. Op het eiland en in de nabije omgeving zijn outdoor activiteiten: wandelen, hiken, kajakken, hengelsport, paardrijden en fotografie. Het eiland is bereikbaar met een veerboot.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.