Liverpool

Liverpool is onder trendsetters een populaire bestemming aan het worden.

De stad is natuurlijk vooral bekend als de geboorteplaats van de Beatles. John, Paul, George en Ringo groeiden hier op voordat ze de legendarische band vormden. Er zijn dan ook veel attracties en rondleidingen beschikbaar voor muziekliefhebbers die de hoogtijdagen van Merseybeat willen herleven.

Zo kunt u een Magical Mystery Tour maken langs de vele plekken van de stad die de Beatles in hun liedjes bezongen en waarbij u uiteraard ook langs de geboortehuizen van de in Liverpool geboortige Beatles gaat. De tour eindigt in de beroemde Cavernclub waar geregeld Beatlesacts optreden. Ook heeft de stad een Beatlesmuseum en allerlei winkels waar allerlei bijzondere Beatles snuisterijen te koop zijn.

Er zijn meer originele manieren om de stad te verkennen. Bijvoorbeeld per amfibievoertuig waarbij u de stad over de weg en over het water leert kennen. Ludiek en niettemin zeer informatief!

Liverpool heeft meer museums, theaters, galerijen en gebouwen op de monumentenlijst dan welke andere stad buiten Londen dan ook, plus een overvloed aan activiteiten en heel veel sfeer en gezelligheid! Imposante gebouwen getuigen van een rijk maritiem verleden.

In de 18e eeuw maakte Liverpool haar fortuin als de belangrijkste transatlantische handelshaven van Groot-Brittannië. Deze geschiedenis kan men gratis herleven in het Merseyside Maritime Museum aan het Albert Dock, het grootste maritieme museum in Europa. En hoe kunnen we haar cultuur en erfgoed vergeten? De stad is kortom zeer aan te bevelen voor de liefhebber van citybreaks.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.