Kunst en cultuur

OLYMPUS DIGITAL CAMERACulturele bestemmingen en thematische reizen.

Bezoek aan musea, concertzalen en theaters zijn vaak programmaonderdelen. Maar het specifieke leven van de gewone mens, indrukwekkende landschappen en hedendaagse of historische architectuur kunnen indien gewenst een belangrijk onderdeel van deze reizen zijn.

Naast culturele bestemmingen organiseren wij ook thematische reizen. Culturele hoogtepunten zoals St. Peterburg en Moskou. Of een cruise langs diverse Russische oude steden. Reizen naar de Baltische landen, Georgië of Armenië. Dichter bij huis unieke Europese steden zoals Rome, Venetië, Madrid, Barcelona, Berlijn, Wenen, Praag, Londen en Dublin. In New York zien we verschillende wereldberoemde kunstmusea en muziektheaters die de stad rijk is. In Zuid Afrika kunt u een bezoek brengen aan de metropolen Kaapstad en Johannesburg. Op zoek naar de roots van Nelson Mandela.

Met onze ervaring en creativiteit stellen wij samen met u een uniek arrangement samen. Maatgesneden conform uw wensen en eisen. Kunst en cultuur heeft zoveel aspecten dat vrijwel iedere bestemming de potentie heeft van een unieke reis.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.