Krakau

krakauDe voormalige hoofdstad van Polen staat heden ten dage bekend als de culturele hoofdstad van Polen. Schitterend vormgegeven.

Van de gotische- en renaissancearchitectuur in de oude stad tot de uiterst sfeervolle joodse wijk Kazimierz. Na jaren van bezetting en oorlog heeft Krakau zich ontwikkeld tot een trotse stad met een geheel eigen identiteit maar heeft de stad nooit haar artistiek ziel verloren. De binnenstad van Kraków is in 1978 ingeschreven op de Wereldlijst van Culturele Erfgoed van UNESCO. Het oude centrum is prima te voet te ontdekken. Maar er rijden ook trams en bussen. Er zijn volop sfeervolle kerken, kastelen, musea en restaurants. En niet te vergeten heel veel terrassen voor gezellig vertier. \ In het oude centrum zijn vele cafés maar vaak liggen deze verstopt in een kelder of op een binnenplaats. Laat u culinair verrassen door een veelheid aan traditionele gerechten. De bietensoep, aardappelpannenkoekjes, de sernic ( kaascake ) en pierogi ( Poolse ravioli ). In de wijk Nowa Huta is het Sovjet verleden nog heel goed zichtbaar. Kraków ligt ook zeer gunstig voor uitstapjes in de omgeving. In orde van afstand vermelden we hierbij de zoutmijn van Wieliczka, het vroeger concentratiekamp Auschwitz, Het Tatragebergte en ‘de hoofdstad van de Tatra’ Zakopane en zelfs Wroclaw.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.