Karlsruhe

karlsruhe 2Karlsruhe viert in 2015 zijn driehonderdjarige bestaan met veel shows, kunst en cultuur.

Er staan in 100 dagen meer dan 500 evenementen op het programma. De bezoekers krijgen dagelijks wisselende evenementen voorgeschoteld en kunnen genieten van 15 weekenden vol hoogtepunten. Het middelpunt van de activiteiten wordt gevormd door het kasteelgebied in het centrum van de stad. Daar liet markies Karl Wilhelm von Baden-Durlach zijn nieuwe residentie midden in het bos bouwen – en werd de grondsteen gelegd voor een nieuwe stad: Karlsruhe. Maar ook in de binnenstad, de 27 stadswijken en de wetenschappelijke en culturele instellingen wordt feest gevierd.

Karlsruhe, de poort naar het Schwarzwald, is een levendige en dynamische stad waar levensstijl met een hoofdletter wordt geschreven. Door zijn locatie aan de Oberrhein geldt Karlsruhe als één van de zonnigste steden van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad ligt bovendien in een mooie omgeving. Karlsruhe is letterlijk een stad in het groen. Dankzij de meer dan 800 hectare aan openbare parken worden de bewoners gestimuleerd om hun vrije tijd actief door te brengen. Karlsruhe heeft zijn unieke stadsbeeld overigens te danken aan zijn oprichter, markies Karl Wilhelm. Die liet in 1715 zijn kasteel aanleggen als het hart van de stad, met de straten in stralen eromheen.

Vooral cultuurliefhebbers zijn in Karlsruhe op de juiste plek. Er zijn veel musea, waaronder het Badische Landesmuseum in het kasteel, de Staatliche Kunsthalle met haar indrukwekkende verzameling moderne kunst en het Naturkundemuseum met zijn fascinerende vivarium. In het ZKM, het Duitse “Centre Pompidou”, staat de bezoekers een bijzondere belevenis te wachten. Het eerste interactieve museum ter wereld nodigt u uit om zelf op ontdekking te gaan

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.