Kaapstad

tafelbergKaapstad, de moederstad onder de wereldsteden. Een van de mooiste steden ter wereld. Een bijzondere bestemming ook, door het grote aanbod aan excursies in de directe omgeving. Van wildlife tot lekker relaxen, van strand tot goede wijn. Van alles is mogelijk als je tenminste niet wilt stilzitten.

Kaapstad is na Johannesburg de grootste stad van Zuid-Afrika. Het dagelijkse leven ademt een westers georiënteerde stad. Het havengebied Victoria & Albert Waterfront is het kloppend hart van de stad. Ruim vierhonderd winkels, trendy bars en hotels kunnen voor een dagje vermaak zorgen. Kloof Street is de hippe en trendy straat die vooral ook populair is onder de locals. Bars, restaurants en winkels geven een kleurrijke en gezellige aanblik. De plek waar het Kaapse nachtleven begint.

Door de vele hotels is Kaapstad ook zakelijk een hele geschikte bestemming. Naast hotels met vergaderzalen zijn er meerdere mogelijkheden om zakelijke events te hosten. Voor grote gezelschappen is Grand Café & Beach een geschikte keuze.

De omgeving van Kaapstad heeft ook nogal wat te bieden. Een bezoek aan de Tafelberg, kaap 1het icoon van de stad, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Hetzelfde geldt natuurlijk ook een tour langs Kaap de Goede Hoop, een van de belangrijkste attracties van Zuid-Afrika. Hier komen twee oceanen bij elkaar wat garant staat voor spectaculaire beelden.

De stranden rondom Kaapstad zijn prachtig, maar het water is vaak te koud om te zwemmen. Op Boulders Beach, bij Simon’s Town, woont een kolonie pinguïns op het strand. De stranden in deze buurt liggen aan de Indische Oceaan en zijn aantrekkelijker om in te zwemmen.

Voor dierliefhebbers zijn Addo Elephant Park en Aquila twee populaire safari parken, net

kaap2iets verder buiten de stad. Op dertien kilometer varen van Kaapstad ligt Robbeneiland, vooral bekend als gevangenis voor de legendarische Nelson Mandela. Voor de wijnliefhebbers is een bezoek aan Stellenbosch het hoogtepunt. Het bekendste wijnbouwgebied van Zuid-Afrika ligt slechts op een uur rijden van Kaapstad.

Proef Zuid-Afrika en laat het u smaken.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.