Jubileumreis

Jubileum of mijlpaalEen bedrijfsuitje in het kader van een jubileum of het bereiken van een of andere mijlpaal.

Verwen uw medewerkers en organiseer op een buitenlandse locatie een programma waarvan iedereen kan genieten. Een programma dat klopt van begin tot eind. In alle opzichten een uitdaging. Samen beleven is dubbel genieten……

Uw jubileum koppelen aan een onvergetelijk feest voor uw beste relaties en klanten op een binnenlandse of buitenlandse locatie. Iedereen laten zien hoe trots u bent op de resultaten die u met uw bedrijf gerealiseerd heeft? Geef de juiste aandacht aan uw relaties zonder wie dit nooit mogelijk was geweest. Omdat samen feesten een mooie mijlpaal is voor de toekomst.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:  hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.