IJsland

ijsland natuur 2De meeste noordelijk gelegen hoofdstad van de wereld is ook de meest modieuze. Omdat de stad aan de rand van de natuur ligt, is Reykjavik een zeer populaire bestemming.

IJsland en haar hoofdstad Reykjavik lokken ieder jaar meer en meer bezoekers. IJsland is gelegen midden tussen Europa en Noord Amerika en omvat een paar vulkanische eilanden bedekt met gletsjers, vulkanen en woestijnen vol met zwarte stenen. De cultuur van IJsland is beïnvloed door zowel Amerika als Europa.

Terwijl reizen naar IJsland vooral populair is in de zomermaanden, raken de andere seizoenen ook steeds meer in trek. Kom eens naar IJsland in de winter om echte magie te beleven.

Reykjavik, een mix tussen dorp en stad, laat een heel speciaal gevoel achter. Ondanks dat Reykjavik en omgeving iets meer dan 180.000 zielen telt, denken IJslanders veel grootschaliger en dat merkt u.

U hoeft Reykjavik niet te verlaten als u een dagje wilt diepzeevissen, zalm wilt vangen of als u een walvissensafari wilt meemaken. Ook om vogels te gaan spotten of een reeks andere spannende avonturen mee te maken hoeft u niet ver te reizen.

En dan is er het fantastische eten; de lokale koks mixen overheerlijke zee gerechten en lamsvlees met een internationale kookstijl en dat geeft de restaurants op IJsland hun unieke karakter. ijsland natuur

Het is het overwegen waard om een paar dagen in Reykjavik te verblijven voordat u het land in te trekt om het landschap te aanschouwen dat vaak wordt omschreven met de woorden “zo mooi dat het pijn doet”.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel