Ibiza

Lifestyle IbizaLifestyle Ibiza, exclusief genieten op een duurzame manier van leven…

Een adembenemende natuur en landschap, een kristalheldere zee om te bevaren, glamoureuze restaurants waar beroemde internationale sterren elkaar ontmoeten, de kleurrijke straten van Marina en de winkels, de hippie markten, de oneindige feesten… plaatsen vol glamour maar ook vol mensen zonder complexen, die vrijgevochten zijn en de sociale conventies ontvluchten. Iedereen die ooit het eiland bezocht heeft, wil terugkomen, om zich opnieuw te ontspannen, te genieten, de wereld te ontvluchten, verliefd te worden, te zonnebaden … en altijd opnieuw … om te dromen.

Een rustgevende, ontspannende en comfortabele plaats. Een oase in één van de beste luxe hotels op Ibiza. Meer dan 1500m2 gewijd aan jezelf in een mediterraan geïnspireerde ruimte, verfijnd en toch intiem. Een zintuiglijke ervaring van wellness en rust. Aguas deAquas de Ibiza Ibiza is erkend en bekroond als één van de beste hotels van Ibiza voor zijn innovatief en ambitieus concept. Een duurzame manier van leven aanbieden zonder te moeten inboeten aan de faciliteiten van een 5-sterren hotel op Ibiza.

Het rustige en centraal gelegen Aguas de Ibiza Hotel is de ideale plaats om van het beste van het eiland te genieten. De ligging, in het rustige Paseo Marítimo van Santa Eulalia, en de omliggende natuur maken van Aguas de Ibiza een hotel met charme van waaruit je de prachtige stranden van het eiland kunt ontdekken. Het hotel beschikt verder over drie buitenzwembaden met verschillende tuinen en terrassen waar je kunt zonnebaden, ontspannen en genieten van de spectaculaire uitzichten met de service van een 5-sterren hotel..

Ecoluxury on Ibiza, a place to be inspired.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.